top of page
Zoeken
  • Lemmens

MOSA ontmosser kopen bij Lemmens

Dé ideale oplossing voor mos op jouw terras.

De ontmosser van MOSA verwijdert groene aanslag van mos en gaat voor lange tijd mee.


Het product is goed voor het milieu dankzij zijn biologische afbreekbaarheid en bovendien is het ook nog eens materiaalvriendelijk. Het laat geen schade na op eender welk materiaal. Zo ben je af van deze lelijke aanslag en kan u opnieuw met een glimlach naar uw terras kijken. Want we weten allemaal dat dit er wat onverzorgd uitziet, je kan opnieuw fier zijn op de volledige tuin. Behalve natuurlijk als er ook in het gras mos verscholen zit, maar dat is een ander verhaal...

Meerdere gebruiksdoeleinden

Groene aanslag op zowel terrassen en opritten, daken tot zelfs tuinmeubelen kan perfect worden verwijderd. Die veelzijdigheid komt écht wel van pas: steen of beton, hout, glas, metaal, grind,… Niets is teveel voor onze MOSA ontmosser! Dat het voor 1001 dingen kan worden gebruikt, maakt het één van de sterkste ontmossers in de markt. Het is zeker een ontmosser waar heel veel vraag naar is.

Maar vooral… HOE gebruik je dit? Vergeet niet dat het product verdund moet worden. Je kan het product natuurlijk niet alleen gebruiken. Een verhouding van 5% product met 95% water is dan ook gewenst. Dan kan je het samenvoegsel verspreiden via een vernevelaar. Het standaardvoorbeeld hiervoor is een gieter, er zijn eventueel ook specifieke vernevelaars die je kan gebruiken. Let wel: Kies voor een droge periode. Om in te werken heeft het product 24 tot 48 uur nodig. Het is absoluut noodzakelijk dat het droog is zodat het product goed inwerkt, zeker op voorhand. De laatste stap is om alles weg te spuiten met een stevige straal water. De natuur neemt het daarna van je over. Mochten er nog overschotten zijn gaan deze weg mettertijd, maar dit is eerder de uitzondering als de regel.

Onze bijdrage? Wij verdelen ontmossers onder klanten en gebruiken dit voor onze eigen werken. Op die manier bent u er zeker van dat u het juiste product in handen krijgt, namelijk deze van 5 liter. Heeft u er ook één nodig? Contacteer ons gerust en wij bezorgen u er een of meerdere, afhankelijk van uw behoeften.


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page