top of page

U DROOMT VAN EEN PRACHTIG TERRAS, ALS AANGENAME OVERGANG TUSSEN UW WONING EN UW TUIN?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leggen uw terras aan volgens de regels van de kunst, zodat u er vele jaren zorgeloos plezier aan beleeft.
Er is een enorm aanbod in materialen om uw terras aan te leggen:

  • Keramische tegels

  • Natuursteen tegels

  • Betonklinkers

  • Kleiklinkers

  • Betondals

  • Kasseien

Terras in natuursteen

KERAMISCHE TEGELS

Keramische buitentegels zijn enorm populair. Ze zijn kleurvast, vuilafstotend d.w.z. zeer onderhoudsvriendelijk. Keramische terrastegels zijn niet poreus waardoor vet en vuil niet in het tegeloppervlak kan dringen. Ze zijn in vele kleuren en afmetingen beschikbaar. Ze hebben een natuurlijke look en geven uw terras een gezellige uitstraling.

NATUURSTEENTEGELS

Natuursteen is in verschillende soorten te verkrijgen. De populairste natuursteen is blauwe hardsteen en graniet. Door het kiezen voor natuursteen geeft u uw terras een authentiek karakter.

Natuursteen is onderhoudsvriendelijk. Door zijn hardheid biedt het een heel goede weerstand tegen invloeden van weer en milieu en zal het mettertijd een verweerd uiterlijk krijgen.

BETONKLINKERS

Klinkers zijn ideaal om uw terras aan te leggen. Er is een breed gamma aan kleuren, afwerkingen en formaten. U kan perfect een tint en uitvoering van klinker kiezen die past bij uw woning en tuin, een strakke of een rustieke uitvoering.

KLEIKLINKERS

Kleiklinkers zijn duurzaam, kleurvast en stralen kwaliteit uit. Dankzij de brede waaier aan kleuren en formaten is er keuze genoeg om uw terras een klassevolle uitstraling te geven. Kleiklinkers verouderen mooi.

BETONTEGELS

Betontegels zijn de grote broer van betonklinkers. Er zijn verschillende multiformaten en uitvoeringen. Een strakke betontegel geeft uw terras een chique uitzicht.

KASSEIEN

Er is een uitgebreid aanbod in formaten en uitvoeringen van kasseien. Kasseien zijn bekend om hun klassieke stijl, toch kan men met bijvoorbeeld platines ook een modern terras creëren. Kasseien zijn zeer duurzaam en blijven jaar na jaar mooi.

EEN TERRAS AANLEGGEN IN VLAAMS-BRABANT, LIMBURG OF ANTWERPEN?

Reken op ons!

bottom of page